#

Gy.I.K.

Kérdések, amelyek felmerülhetnek benned...
Gyakran Ismételt Kérdések

Attól tartok, az online oktatás kevésbé hatékony, mint a személyes oktatás, igaz ez?

Ettől nem kell tartanod, online keretek közt is tudunk minden készséget, mint amilyen a beszéd, hallás és olvasás, is fejleszteni. A chat részben folyamatosan segítem neked az írást is, mintha csak az egy tábla lenne.


Van-e lehetőségem megváltoztatni, lemondani az óra időpontját?

Természetesen, ha megfelelő időben szólsz, próbálok maximálisan rugalmas lenni, és módosítani az óra időpontján. Minderre az óra időpontja előtt 24 órával van lehetőséged, aznap lemondott órád egyéb esetben sajnos ki kell fizetned. Természetesen megértem, ha betegség vagy technikai probléma révén nem sikerül órát tartanunk, de kérlek Te is vedd figyelembe, hogy nekem is mindenkihez igazodnom kell és az aznapi módosítások felborítják az órarendem.


Nem tudok fix időpontokban órára járni, van lehetőségem mindig más időpontban jönni?

Igen, az időpontokban rugalmas vagyok, mindig megpróbálok mindkettőnk számára megfelelő időpontokat kialakítani.


Kell-e külön könyvet beszereznem?

Az órákhoz minden segédletet megadok, a feladatokat mindig megkapod e-mailben előre, így akár ki is nyomtathatod ezeket. Ezenkívül csak papírra és tollra van szükséged a jegyzeteléshez.


Hogyan és milyen időközönként tudok fizetni?

Fizetni gyorsan, egyszerűen WISE-on keresztül tudsz az email címem megadásával, ez egy teljesen biztonságos módja az interneten fizetésnek. Ha ez nem felel meg neked, akkor banki atutalassal is fizethetsz EUR, HUF és GBP valutákban. Természetesen a befizetett órákról számlát is kapsz.
Az órákat úgy fizeted, ahogy kényelmesebb, hetente, havonta, vagy egyben néhány alkalmat, az órákat minden esetben előre kell fizetni.

Segédlet az órához szükséges programok használatához

Az oktatás elsősorban a Skype program segítségével történik, ha esetleg nem rendelkezel ilyennel, akkor innen ingyenesen letöltheted.

A fizetés megkönnyítése érdekében választhatod a WISE-on keresztüli utalást - ez a leggyorsabb, legolcsóbb és biztonságos módja az interneten történő fizetésnek, ha még nincs WISE-od itt tudsz regisztrálni, a linkemről regisztrálva kapsz ingyen utalást egészen 500 GBPig (vagy ennek az összegnek megfelelő összeg más valutában). További információk elérhetőek a WISE-ról a link alatt.

A tananyagok többségét PDF-ben és Word Dokumentumban állítom össze a könnyű és egyszerű kezelhetőség érdekében.
Amennyiben nem rendelkezel PDF olvasó szoftverrel, a hivatalos ADOBE Reader weblapról ingyenesen letölthető, míg a WORD kezelő program a Microsoft oldaláról elérhető szintén ingyenesen..